Hyppää sisältöön

Britta Jaschinski

Britta Jaschinski (UK) tutkii ihmisen ja luonnon välistä suhdetta ja sen vaikutuksia. Hänet tunnetaan ainutlaatuisesta valokuvausjournalismin tyylistään ja hän on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Jaschinski työskentelee viranomaisten, julkaisujen ja ympäristöjärjestöjen kanssa ja hänen valokuvansa näkyvät lehdissä, kirjoissa, festivaaleilla ja näyttelyissä ympäri maailmaa. Hän on toiminut puhujana Euroopan valokuvaus- tai luonnonsuojelutapahtumissa suuren kansainvälisen yleisön edessä. Jaschinskin tutkivat kuvat ja monimedialliset esitykset luonto- ja villieläinrikoksista ovat voimakkaita, mutta samalla ne ovat kiehtovalla tavalla kauniita ja inspiroivia.

Jaschinski on Photographers Against Wildlife Crime™ -ryhmän ja The Evidence Project -kampanjan yksi perustajajäsenistä. Molemmat luovat julkista sisältöä, jonka tavoite on luonnonsuojelu sekä laittoman villieläinkaupan lopettaminen vetoamalla poliitikkoihin ja lainsäätäjiin.

Esityksessään valokuvajournalisti Britta Jaschinski puhuu valokuvauksesta, universaalista kielestä, joka tuo mukanaan positiivista muutosta. Hän uskoo, että valokuvauksen maailmanlaajuinen kieli voi luoda parasta motivaatiota positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi. Valokuvillaan hän esittää näyttöä, joka kutsuu hallituksia, lainsäätäjiä, yrityksiä, mielipidevaikuttajia ja kuluttajia toteuttamaan kiireelliset ja tarpeelliset muutokset varmistaakseen turvallisen ja kestävän tulevaisuuden kaikille ihmisille ja eläimille.

”Liian usein unohdetaan, että kaikki elämä maapallolla on keskenään yhteydessä. Jokainen on osa luonnon elämänverkostoa, joka tukee ja ylläpitää kaikkea. Ei ole liian myöhäistä. Pienikin muutos voi merkittävästi vähentää suurimpia uhkia, joita ihmiskunta kohtaa.”

Tutustu Britta Jaschinskin kotisivuille