Hyppää sisältöön

Muutos Instagram REELS -sarja

Muutos on Instagram-kilpailusarja, jossa teemana on luonnossa tapahtuva muutos.

Osallistuakseen kilpailuun, tulee osallistujan julkaista yhden minuutin mittainen REELS-video Instagramissa julkisena postauksena tunnisteilla #kuusamonaturephoto24 ja @fotonordicfi ja @kuusamonaturephoto

Kilpailusarjan osallistumisaika on 20.5.-18.8.2024

Luonto muuttuu vuodenaikojen mukaan, päivä vaihtuu yöksi, tuttu maisema muuttaa muotoaan. Mikä on muutoksen takana ja miten muutos näyttäytyy? Kannustamme käyttämään materiaalia luovasti ja muodostamaan mielenkiintoisen minuutin mittaisen tarinan ja pohtimaan muutos-teemaa eri näkökulmista.

@Fotonordicfi & @KuusamoNaturePhoto

Muutos -REELS -sarjan järjestäjänä toimii Fotonordic ja Kuusamo Nature Photo Festival.

 

 • Kilpailusarjan osallistumisaika on 20.5.-18.8.2024.

  Sarjaan voi osallistua Instagram -sovelluksen kautta.

  Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailuaikaa pakottavista syistä. Mikäli kilpailu joudutaan perumaan kesken kilpailun, arvotaan kilpailun palkinto kaikkien ennen perumista osallistuneiden kilpailijoiden kesken.

  REELS-sarjassa valitaan kolme voittajaa. Sarjan voittajat valitsee Fotonordicin henkilökunnan edustaja ja Kuusamo Nature Photon kuvakilpailun puheenjohtaja. Tuomaristo tekee valintansa osallistumisajan päätyttyä 18.8.2024 jälkeen. Kilpailun voittajiin ollaan yhteydessä Instagramissa yksityisviesteillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa yhteydenotosta, valitaan uusi voittaja.

 • Voittaja saa palkinnoksi 350 euron lahjakortin Fotonordicin verkkokauppaan. Toiseksi tullut saa 50 euron arvoisin lahjakortin ja kolmas palkittu saa 25 euron arvoisen lahjakortin Fotonordicin verkkokauppaan.

  Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Kilpailun järjestäjä ei ole myöskään vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

 • Kilpailun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa videoita/kuvia, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa lisäksi kuvien sisällön sopivuudesta.

  Kuvaajalla säilyy täydet kuvaoikeudet kilpailuvideoon. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkittujen osallistujien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Lisäksi järjestäjällä on oikeus jakaa osallistujien kuvia omissa kanavissaan kilpailun markkinoinnin yhteydessä, kuitenkin niin, että kuvaajan tiedot pysyvät kuvan mukana.

  Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

  Kilpailun järjestäjätahot ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.