Hyppää sisältöön

Nuorten Instagram -sarja

Sarjaan voi osallistua kaikenlaisilla luontoon liittyvillä valokuvilla, jotka on otettu puhelimella tai kameralla. Kilpailukuvien määrää ei ole rajoitettu. Yläikäraja 16 vuotta.

Osallistuakseen kilpailuun, tulee osallistujan julkaista kuva julkisena postauksena tunnisteilla #kuusamonaturephoto24  ja @kuusamotalo.

Kilpailusarjan osallistumisaika on 20.5.-18.8.2024

Kannustamme tuomaan esiin omia ideoita ja rohkeita tulkintoja – olipa kyseessä pieni yksityiskohta tai laaja maisema, jokainen kuva kertoo tarinan.

Nuorten Instagram -sarjan järjestäjänä toimii Kuusamon kaupungin kulttuuritoimi.

 • Kilpailusarjan osallistumisaika on 20.5.-18.8.2024.

  Sarjaan voi osallistua Instagram -sovelluksen kautta.

  Kilpailuun voivat osallistua alle 16-vuotiaat (Instagramin ikäraja on 13 -vuotta). Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailuaikaa pakottavista syistä. Mikäli kilpailu joudutaan perumaan kesken kilpailun, arvotaan kilpailun palkinto kaikkien ennen perumista osallistuneiden kilpailijoiden kesken.

  Nuorten Instagram-sarjassa valitaan kolme voittajaa. Sarjan voittajat valitsee Kuusamon kulttuuritoimen henkilökunnan edustaja ja kaksi vaihtuvaa tuomaria. Tuomaristo tekee valintansa osallistumisajan päätyttyä 18.8.2024 jälkeen. Kilpailun voittajiin ollaan yhteydessä Instagramissa yksityisviesteillä. Mikäli voittajaaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa yhteydenotosta, valitaan uusi voittaja.

  Sarjaan osallistuja voi osallistua myös muihin Kuusamo Nature Photo -luontokuvakilpailun sarjoihin.

 • Kilpailun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa lisäksi kuvien sisällön sopivuudesta.

  Kuvaajalla säilyy täydet kuvaoikeudet omaan kilpailukuvaan. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista palkittujen osallistujien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

  Tapahtumajärjestäjällä on mahdollista käyttää palkittuja kuvia osana tapahtuman ja kuvakilpailun markkinointia ja osana tapahtuman sisältöä muun muassa palkituista kuvista kootussa kuvaesityksessä ja/tai näyttelyssä.

  Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

  Kilpailun järjestäjätaho ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.