Hyppää sisältöön

Syksyn 2024 esiintyjiä julkaistu!

Britta Jaschinski: "Big Cat Shelves"

Kuusamo Nature Photo 2024 luontokuvafestivaali tarjoaa monipuolisen kattauksen maailmanluokan valokuvataiteilijoita ja luontokuvaajia, jotka kuvissaan ja esityksissään käsittelevät luonnon monimuotoisuutta, ympäristönsuojelua ja ihmisen ja luonnon välistä suhdetta. Mukana on sekä suomalaisia että kansainvälisiä esiintyjiä.

Esityksiin kuuluu mm. Britta Jaschinskin voimakkaita valokuvajournalismin tyyliä edustavia töitä, jotka käsittelevät laitonta eläinkauppaa ja ympäristötietoisuutta. Erik Malmin mestarilliset kuvat Intentional Camera Movement -tekniikalla tarjoavat visuaalista nautintoa ja pohdintaa liikkeen ja muodon suhteesta. Felix Heintzenbergin työt taas luovat kiehtovan katsauksen villieläinten elinympäristöihin ja luonnon monimuotoisuuteen.

Juha Suonpään monipuolinen ura taiteen ja tieteen parissa tarjoaa syvällistä pohdintaa ympäristöön, erityisesti ilvekseen liittyvistä teemoista. Hänen näyttelynsä Pohjolan Ilves toimii luontokuvafestivaalin päänäyttelynä. Kerttu Kotakorven teoksissa tarkkaillaan Suomen luonnon kauneutta ja haavoittuvuutta, samalla herättäen keskustelua ilmastonmuutoksesta ja luonnonsuojelusta. Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon yhteistyö muodostaa ainutlaatuisen tutkimuksen suomalaisesta metsästä ja sen merkityksestä ihmisen ja luonnon välisessä suhteessa. Ilkka Halson valokuvataiteessa yhdistyvät perinteinen maisemakuvaus ja moderni tekniikka, haastaen katsojan näkemään ympäristönsuojelun uusin silmin.

Tervetuloa nauttimaan upeista esityksistä!

Lisää esiintyjiä julkaistaan kevään 2024 aikana.