Hyppää sisältöön
Joutsen nousee lentoon vedenpinnalta.

Nature in Motion Instagram REELS -sarja

Nature in Motion on Instagram-kilpailusarja, jossa teemana on luonnon jatkuva muutos ja liike.

Osallistuakseen kilpailuun, tulee osallistujan julkaista yhden minuutin mittainen REELS-video Instagramissa julkisena postauksena tunnisteilla #kuusamonaturephoto23 ja @fotonordicfi ja @kuusamonaturephoto

Teeman avulla osallistujat voivat esitellä luonnon dynaamisia ja jatkuvasti muuttuvia puolia, olipa kyse sitten eläinten liikkeestä, muuttuvista sääolosuhteista tai veden luonnollisesta virtauksesta.

Kannustamme käyttämään materiaalia luovasti ja muodostamaan mielenkiintoisen minuutin mittaisen tarinan.

@Fotonordicfi & @KuusamoNaturePhoto

Nature in Motion -REELS-sarjan järjestävät Fotonordic ja Kuusamo Nature Photo Festival. Kilpailusarjan osallistumisaika on 1.5.-20.8.2023. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kilpailuaikaa pakottavista syistä. Mikäli kilpailu joudutaan perumaan kesken kilpailun, arvotaan kilpailun palkinto kaikkien ennen perumista osallistuneiden kilpailijoiden kesken.

REELS-sarjassa valitaan yksi voittaja. Sarjan voittajan valitsee Fotonordicin henkilökunnan edustaja, Kuusamo Nature Photon kuvakilpailun puheenjohtaja ja valokuvaaja Harri Tarvainen. Tuomaristo tekee valintansa osallistumisajan päätyttyä 20.8.2023 jälkeen. Kilpailun voittajaan ollaan yhteydessä Instagramissa yksityisviesteillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) päivän kuluessa yhteydenotosta, valitaan uusi voittaja.

  • Voittaja saa palkinnoksi 350 euron lahjakortin Fotonordicin verkkokauppaan. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi.

    Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Kilpailun järjestäjä ei ole myöskään vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

    • Kilpailun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa videoita/kuvia, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa lisäksi kuvien sisällön sopivuudesta. Kuvaajalla säilyy täydet kuvaoikeudet kilpailuvideoon. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Lisäksi järjestäjällä on oikeus jakaa osallistujien kuvia omissa kanavissaan kilpailun markkinoinnin yhteydessä, kuitenkin niin, että kuvaajan tiedot pysyvät kuvan mukana.

    Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

    Kilpailun järjestäjätahot ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.