Hyppää sisältöön

Lasten ja nuorten Instagram-kisa

Sarjaan voi osallistua kaikenlaisilla luontoon liittyvillä valokuvilla, jotka saavat olla myös manipuloituja. Kilpailukuvien määrää ei ole rajoitettu. Yläikäraja 16 vuotta, alaikärajaa ei ole. Sarjaan osallistuminen ei estä osallistumasta muihin Kuusamo Nature Photo 2023 -luontokuvakilpailun sarjoihin.

Kilpailusarjan osallistumisaika on 1.5.-20.8.2024.

Sarjaan osallistutaan kuvilla, jotka julkaistaan sosiaalisen median Instagram-sovelluksessa. Hashtagit kisaan ovat #kuusamonaturephoto24  #rakkaudestaluontoon ja @kuusamotalo.

Toivomme ennakkoluulottomia, teemoja luovalla tavalla lähestyviä luontokuvia. Muutoin aihe on vapaa. Sarjassa palkitaan viisi parasta valokuvaa. Pääpalkinto on 350 euroa.

Luontokuvakilpailun lasten ja nuorten Instagram -sarjan järjestäjänä toimii Kuusamon kaupungin kulttuuritoimi.

Sarjan säännöt ja kuvien käyttöoikeudet

Kilpailun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa kuvaa, ja että hänellä on kaikilta kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä suostumus kilpailuun osallistumiseen. Osallistuja vastaa lisäksi kuvien sisällön sopivuudesta. Kuvaajalla säilyy täydet kuvaoikeudet kilpailukuvaan.

Kilpailukuvia tai niiden oikeuksia ei tulla myymään eteenpäin, eikä kuvia tulla käyttämään kaupallisessa tarkoituksessa ilman kuvaajan erillistä suostumusta.  Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa. Lisäksi järjestäjällä on oikeus jakaa osallistujien kuvia omissa kanavissaan kilpailun markkinoinnin yhteydessä, kuitenkin niin, että kuvaajan tiedot pysyvät kuvan mukana.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Kuusamon kaupungin kulttuuritoimi ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.