Hyppää sisältöön

1. Karoliina Pätsi (IG käyttäjänimi: karoliinanmatkassa)

Valtavaara, Kuusamo

400 € lahjakortti

Kaunis kesäinen maisema Valtavaaran huipulta, jossa pohjoisen aamuaurinko maalaa taivaan oranssin eri sävyihin. Vehreä ja karu maasto pääsevät tässä loistavasti oikeuksiinsa. Kuuset kehystävät kauniisti kaukaista usvaista maisemaa. Kontrastien täyteinen kuva, joka kuvaa hyvin kuusamolaisen luonnon harmoniaa. Kuvassa on monipuolisesti syvyyden asteita ja eri sävyjä, joissa silmä lepää. Melkoinen postikorttikuva!

 

2. Anne Savola (IG käyttäjänimi: luontoilija)

Valtavaara, Kuusamo

100 € lahjakortti

Alaperspektiivistä otettu kuva on kaunis, kesäinen ja mahtipontinen otos Valtavaarasta, jonka takaa on nousemassa poutapilvi. Maisemakuvaan on taltutettu kauniisti kuusamolaisen luonnon elementtejä, kuten suomaisemaa tupasvilloineen, vihreän eri sävyissä olevaa tuuheaa metsää, peilaava järvi sekä kirkas sininen taivas, jonka rikkoo pumpulilta näyttävä poutapilvi. Kuvasta huokuu tyyneys, joka on melkein käsin kosketeltavissa.

 

3.  Kreeta Käkilehto (IG käyttäjänimi: kreetakuvaa)

Särkiköngäs, Kuusamo

60 € lahjakortti

Kuva huokuu puhtaan, kuusamolaisen luonnon energiaa. Puiden oksat ja ympärillä vallitseva vehreä lehtimetsä kehystää karun kivikkoista Särkikongästä, jossa virtaa kristallinkirkasta vettä. Särmikkäät kivet, kirkkaan vihreät lehdet ja kirkas vesi luovat kuvaan mahtavan kontrastin. Kuvassa myös yhdistyy nerokkaasti uusi ja vanha. Sammaloituneet kivet ja virtaava vesi viestivät, että ne ovat olleet siinä aina, kun taas muu ympärillä oleva luonto on vastikään herännyt kesään.